Cookie- og privatlivspolitik

Oplysninger om Cleanbeauty.dk's behandling af dine personlige oplysninger
Cleanbeauty.dk(herefter også kaldt "vi)" beskytter dine personlige oplysninger. Det betyder bl.a., at vi forklarer, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger, at vi ikke sælger dine personlige oplysninger til andre virksomheder/3. part og at vi overholder de gældende regler om databeskyttelse.
Nedenfor beskriver vi, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger, hvilke rettigheder du har, hvad du skal gøre, hvis du har spørgsmål etc. Du kan klikke på de detaljerede oplysninger nedenfor og læse mere om, hvilke regler, der gælder for dig som kunde, og hvilke regler, der gælder for dig som medlem.


Hvem er persondataansvarlig?
Cleanbeauty.dk v. / TF Digital Solutions ApS - Strandvejen 100 - 2900 Hellerup - CVR.: 38715259 er ansvarlig for behandling af dine personlige oplysninger.


Hvilken type personlige oplysninger behandler vi?
Hvilke personlige oplysninger, vi behandler, afhænger af, om du er en gæst, kunde eller også er medlem(På nuværende tidspunkt er det kun muligt at handle som medlem). Læs mere i vores handelsbetingelser


Til hvilke formål behandles dine personoplysninger?


Vi behandler dine personlige oplysninger til forskellige formål. Læs mere i de detaljerede oplysninger længere nede. Hvis du er medlem, behandler vi din købshistorik, din søgning og brugeradfærd på vores hjemmeside til at anbefale produkter, som vi mener, du kan være interesseret i, samt til at sende direkte personlige tilbud til dig.


Hvilke rettigheder har du og hvordan udøver du dem?
Du har visse rettigheder, når det kommer til vores behandling af dine personlige oplysninger. Kontakt os via vores kundeservice. Du kan læse mere om dine rettigheder nedenfor.
 

- Ret til adgang
Du har ret til at modtage en bekræftelse på, om vi behandler personlige oplysninger om dig, og i så fald få bestemte oplysninger om, hvorfor vi fx behandler oplysningerne og hvor længe vi opbevarer dem. Du har også ret til at modtage en kopi af alle dine personlige oplysninger i et læsbart format fx. .csv


- Ret til at ændre
Du har ret til at ændre og rette dine ukorrekte eller ufuldstændige personlige oplysninger. 


- Ret til sletning og begrænsning
I visse tilfælde har du ret til at få dine personlige oplysninger, fx hvis der ikke er retsgrundlag for behandlingen eller at vi ikke længere behøver dine personlige oplysninger. Under visse betingelser har du ret til at anmode om, at vi begrænser vores behandling og kun opbevarer dine oplysninger. Dette betyder, at vi gemmer oplysningerne, men begrænser behandlingen til passiv lagring.


- Ret til indsigelse
Da vi bruger dine personlige oplysninger til direkte markedsføring, har du ret til at gøre indsigelse mod dette. Vi vil derefter ophøre den direkte markedsføring. Du har også ret til at gøre indsigelse mod behandling for at forfølge en legitim interesse. I de nedenstående detaljerede kundeoplysninger er beskrevet vores legitime interessser er.  


- Ret til dataportabilitet
Når vi behandler dine personlige oplysninger for at kunne gennemføre en aftale med dig eller med dit samtykke, har du ret til såkaldt dataportabilitet. Det betyder, at du har ret til at modtage egne oplysninger i et struktureret, almindelig anvendt og maskinlæsbart format(fx. .csv), og ret til at få overført disse oplysninger fra én dataansvarlig til en anden.
 

Hvad gør man, hvis man har spørgsmål eller klager?
Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine personlige oplysninger er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@Cleanbeauty.dk. Du kan sende dine spørgsmål om dine rettigheder eller øvrige spørgsmål om, hvordan vi arbejder med databeskyttelse, til info@Cleanbeauty.dk.
Du har også altid ret til at indgive en klage eller anmelde evt. overtrædelser af den gældende persondataforordning til Datatilsynet.
 

Hvad sker der, hvis vi ændrer vores behandling af personlige oplysninger?
Hvis vi fx behandler dine personlige oplysninger til nye formål, indsamler flere oplysninger eller deler dine oplysninger med andre virksomheder, vil vi informere dig om dette. Den seneste udgave af oplysningerne er altid offentliggjort på www.Cleanbeauty.dk.


Hvilke cookies bruger I?

Hvis du vil vide mere om brug af cookies på vores hjemmeside kan du læse mere om neden for på denne side i afsnittet "Cookies" hvor vi detaljeret har beskrevet dette.


Detaljerede oplysninger om alle kunder
Nedenfor finder du information om vores behandling af dine personlige oplysninger. Cleanbeauty.dk's gældende betingelser og dem finder du i bunden af vores hjemmeside og når du køber/opretter dig på vores hjemmeside som aktivt skal accepteres.


Hvilken type personlige oplysninger behandler vi?
De oplysninger, vi behandler om dig, er navn, adresse, e-mailadresse, køn, fødselsdato, mobiltelefonnummer, købshistorik, kundesegment, produktvalg, søge- og brugeradfærd på vores hjemmeside, kundenummer, ordrenummer, IP-adresse samt din kommunikation med os i forbindelse med din ordre, brug for hjælp mv..


Til hvilke formål behandles mine personoplysninger? Hvilket retsgrundlag er der for behandlingen af mine personlige oplysninger?
Vi bruger dine personlige oplysninger til at administrere dine køb på vores hjemmeside, herunder til at behandle din ordre, returneringer samt reklamationer og refunderinger..
Retsgrundlaget for denne behandling: aftale


Vi bruger dine personlige oplysninger til at sende dig meddelelser om leverings status og til at kontakte dig i tilfælde af problemer med leveringen af din ordre.
Retsgrundlaget for denne behandling: aftale


Vi bruger dine personlige oplysninger til at gennemføre dine betalinger.
Retsgrundlaget for denne behandling: aftale


Vi tilbyder dig forskellige betalingsmuligheder og vil foretage en analyse af hvilke betalingsmuligheder, der er tilgængelige for dig, samt analysere din betalingsoversigt og foretage en kreditkontrol.
Retsgrundlaget for denne behandling: aftale


Vi bruger dine personlige oplysninger til at håndtere anmodninger fra dig via vores kundeservice, via e-mail, vores chatfunktion, telefon og sociale medier.
Retsgrundlaget for denne behandling: aftale


Vi bruger dine personlige oplysninger til at administrere garantirelaterede krav og produktreklamation.
Retsgrundlaget for denne behandling: aftale


Vi bruger dine personlige oplysninger til at identificere dig og til at bekræfte, at du har den lovpligtige lavalder til at foretage køb på vores hjemmeside.
Retsgrundlaget for denne behandling: juridisk forpligtelse


Vi bruger dine personlige oplysninger til at bekræfte din adresse med eksterne partnere.
Retsgrundlaget for denne behandling: interesseafvejning


Vi bruger dine personlige oplysninger til at sende dig nyhedsbreve og tilbud som du aktivt giver samtykke til og som er tydeligt udspecificeret.
Retsgrundlaget for denne behandling: interesseafvejning


Vi kan bruge dine personlige oplysninger i overensstemmelse med den gældende lovgivning, til at overholde myndighedspåbud og til at besvare henvendelser fra offentlige og statslige myndigheder.
Retsgrundlaget for denne behandling: retlig forpligtelse.


Hvor længe opbevares mine oplysninger?

- Til at opfylde vores forpligtelser under og efter købet af et produkt: tre (3) år fra datoen for dit sidste køb.
- Til marketingsføring og kundeservicekontakt, der er baseret en interesseafvejning: tolv (12) måneder fra dit seneste køb.
- Til bogføring: syv (7) år plus indeværende i overensstemmelse med den gældende lovgivning.
- Til alle juridiske forpligtelser opbevares oplysningerne så længe det kræves iht. den gældende lovgivning.


Dine personlige oplysninger vil aldrig blive opbevaret længere end tilladt i henhold til gældende lovgivning.


Hvordan indsamler I personlige oplysninger?
Vi indsamler personlige oplysninger direkte fra dig, når du foretager et køb, kontakter os etc.


Er det valgfrit at angive personlige oplysninger?
Alle dine personlige oplysninger med undtagelse af "virksomhed" og "gemte kreditkortoplysninger" skal oplyses ved køb på vores hjemmeside.


Hvem deler vi dine personlige oplysninger med?
Vi deler dine personlige oplysninger med virksomheder, der leverer betalingsløsninger, leverer dine produkter, marketingstjenester, der agerer på vores vegne, og som fx administrerer og kommunikerer meddelelser samt tilbud og IT-relaterede tjenester, fx opbevaring og vedligeholdelse. Tjenesteleverandører må kun behandle dine personoplysninger i overensstemmelse med vores instruktioner, og må ikke anvende oplysningerne til deres egne formål.
Dine personlige oplysninger vil blive behandlet i EU/EØS og i Ukraine. For modtagere, uden for EU/EØS, har vi sikret, at der er tilstrækkelig beskyttelse af dine personlige oplysninger med såkaldte standardiserede databeskyttelsesregler. Kontakt os for yderligere oplysninger.


Detaljerede oplysninger til medlemmer
Som medlem indgår du en aftale med os og vores hjemmeside, hvor du vil modtage relevante tilbud, få adgang til medlemspriser, før-udsalg etc. Vilkår og betingelser for medlemmer kan findes i bunden af hjemmesiden "Betingelser" Nedenfor er oplysninger om vores behandling af dine personlige oplysninger, som specifikt gælder for medlemmer (Kommer i løbet af 2018).


Hvilken type personlige oplysninger behandler vi?
De oplysninger, vi behandler om dig, er navn, adresse, e-mailadresse, køn, fødselsdato, mobiltelefonnummer, købshistorik, medlemsoplysninger, medlemsstatus, kundesegment, produktvalg, søge- og brugeradfærd på vores hjemmeside, kundenummer, ordrenummer, IP-adresse samt din kommunikation med os.


Til hvilke formål behandles mine personoplysninger?
Vi behandler dine kontaktoplysninger til at sende målrettede og personlige tilbud til dig, til at sende dig nyhedsbreve samt til at besvare på dine henvendelser, spørgsmål, kommentarer etc.
Vi behandler din købshistorik samt oplysninger om din søge- og brugeradfærd på vores hjemmeside, adresse, køn, fødselsdato, kundesegment, produktvalg og medlemsstatus til at identificere og anbefale andre produkter, som vi tror, du kunne være interesseret i, samt til direkte markedsføring. Til disse formål vurderer og analyserer vi dine personlige oplysninger. Dette betyder, at der forekommer en såkaldt profilering. Resultaterne af profileringen er, at visse medlemmer får nogle tilbud og andre medlemmer får andre tilbud.


Hvilket retsgrundlag er der for behandlingen af mine personlige oplysninger?
Retsgrundlaget for behandling af dine personlige oplysninger til ovennævnte formål er at opfylde de gældende vilkår og betingelser for medlemskab på vores hjemmeside.


Hvor længe opbevarer vi dine oplysninger?
Dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med ovennævnte formål under dit medlemskab af hjemmesiden.


Hvordan indsamler I personlige oplysninger?
Vi indsamler personlige oplysninger direkte fra dig, når du bliver medlem, foretager et køb, kontakter os etc.


Er det valgfrit at angive personlige oplysninger?
Alle dine personlige oplysninger med undtagelse af "virksomhed" og "gemte kreditkortoplysninger" skal oplyses ved tilmelding til vores hjemmeside, hvor du får relevante tilbud, medlemspriser, før-udsalg etc..


Hvem deler vi dine personlige oplysninger med?
Vi deler dine personlige oplysninger med virksomheder, der leverer marketingstjenester og som fx administrerer og kommunikerer meddelelser samt tilbud, foretager kundeanalyser samt IT-relaterede tjenester, fx opbevaring og vedligeholdelse. Tjenesteleverandører må kun behandle dine personoplysninger i overensstemmelse med vores instruktioner, og må ikke anvende oplysningerne til deres egne formål.


Dine personlige oplysninger vil blive behandlet i EU/EØS og i Ukraine. For modtagere, uden for EU/EØS, har vi sikret, at der er tilstrækkelig beskyttelse af dine personlige oplysninger med såkaldte standardiserede databeskyttelsesregler. Kontakt os for yderligere oplysninger.


Træffer I automatiserede beslutninger?
Vi træffer ingen automatiserede beslutninger om dig.


Cookies



Hvad er cookies?
Vi anvender de såkaldte cookies på Cleanbeauty.dk's hjemmeside. Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din computer, tablet eller smartphone, og som vores webserver bruger til at give dig adgang til funktionerne på vores hjemmeside som kræver cookies.


Der er to primære typer cookies:

1) en gemt cookie (permanent cookie), der forbliver på din computer, tablet eller smartphone i en bestemt periode

2) en midlertidig cookie (sessionscookie), der lagres midlertidigt i din computers, tablets eller smartphones hukommelse, mens du besøger en hjemmeside. Sessionscookies forsvinder, når du lukker din Internetbrowser(fx. IE, Chrome, Mozilla Firefox, Safari mv.)

Hvad bruges cookies til?
Hos Cleanbeauty.dk bruger vi cookies til at forbedre hjemmesiden for kunderne, f.eks. ved at tilpasse hjemmesiden til kundens ønsker, valg og interesser, hjælpe kunderne med at registrere, hvilke produkter/tjenesteydelser de har lagt i indkøbsvognen/tilmeldt sig, samt behandle deres køb, sikre at gæsten er logget på hjemmesiden, så kunden ikke skal logge ind, hver gang denne åbner en ny side, til at justere vores tjenester med det formål at sikre, at kunderne modtager relevante tilbud, samt til at opfylde vores forpligtelser ifm. et køb.
Permanente cookies anvendes bl.a. til at lagre personlige indstillinger hos Cleanbeauty.dk, f.eks. sikre at du ikke skal gentage visse valg, hver gang du besøger hjemmesiden, samt til at tilpasse og gøre information og markedsføring så relevant som muligt for dig. Midlertidige cookies anvendes bl.a. til registrering af statistik ifm. brugen af hjemmesiden.


Hvordan fjernes/undgås cookies?
Ved at bruges Cleanbeauty.dk´s hjemmeside og/eller ved at godkende Luxclub´s generelle vilkår og privatlivpolitikken, giver du samtykke til behandlingen af cookies som forklaret her
Hvis du ikke længere ønsker brug af cookies, kan du deaktivere cookies i din InternetBrowsers(også kaldet browser) sikkerhedsindstillinger. Du kan også indstille din InternetBrowser til at spørge dig, hver gang Cleanbeauty.dk´s hjemmeside forsøger at placere en cookie på din computer. Gennem din browser, kan du også slette tidligere gemte cookies, hvilket du kan læse mere om på din browsers hjælpesider.

Desuden kan du når som helst manuelt slette cookies fra din harddisk.
Fremgangsmåden for at undgå eller slette cookies afhænger af din browser
Hvis du anvender en PC kan cookies slettes ved at bruge genvejstasterne [CTRL]+[SHIFT]+[Delete]
Hvis det ikke virker, eller du eksempelvis anvender en MAC, skal du klikke på linket ved den browser, som du anvender:


Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Opera
Safari
Flash cookies


Bemærk, at hvis du vælger at afvise cookies, kan funktionaliteten af visse af hjemmesidens dele begrænses, hjemmesiden fungerer evt. ikke efter hensigten, og du kan f.eks. ikke foretage et køb/tilmelding online.