Handelsbetingelser for cleanbeauty.dk

Du handler med

TF Digital Solutions ApS
Rødegårdsvej 203
5230 Odense M

E-mail: kundeservice@cleanbeauty.dk
Telefon: +45 71 99 32 39

cvr. 38715259

cleanbeauty.dk (også nævnt Cleanbeauty) er en dansk webshop der forhandler kendte mærkevarer inden for kosmetik,kropspleje og parfume mv.. For at blive handle hos cleanbeauty.dk skal du være fyldt 18 år, samt være bosiddende i Danmark. cleanbeauty.dk er kun for privatpersoner over 18 år.


Ved bestilling af varer accepterer du at TF Digital Solutions (cleanbeauty.dk) må trække det oplyste beløb på dit betalingskort, samt tilsende dig nyhedsbrevet fra cleanbeauty.dk som udkommer 2-3 gange ugentligt med nye produkter, rabatter og andet relateret til cleanbeauty.dk og universet. Du kan framelde dig nyhedsbrevet i bunden af alle nyhedsbreve.
Der bliver først hævet pengene for din bestilling af varer, når de er pakket og gjort klar til afsendelse med fragtfirma.

Vi sælger KUN originale produkter

Da vi kun sælger original produkter, minimere du risikoen for at købe billige kopi produkter til lave priser.
Inden vi sender produkterne til dig, sikrer vores pakke team bedst muligt, at alle produkter er i original indpakning, fri for skader og lever op til det oplyste.

Bestillinger

På cleanbeauty.dk kan du via vores hjemmeside bestille varer, så længe du er bosat inden for Danmark og over 18 år.

Hvis du har spørgsmål eller oplever problemer med din bestilling, kan du skrive til kundeservice@cleanbeauty.dk som herefter hjælper dig bedst muligt.

Vi forbeholder os retten til uden varsel eller begrundelse at annullere ordre/bestillinger, hvis vi har mistanke om snyd, misbrug eller andre brud på vores betingelser og evt. for adgang til webshoppen.

Sådan bestiller du

Du finder det/de produkter på vores hjemmeside, du ønsker og trykker "læg i kurv" hvorefter du i toppen kan se din kurv ved at klikke på ikonet.

På alle bestillinger i DK, har du fri fragt uanset beløb størrelse du handler for, det eneste krav er at der fremsendes til pakkeshop. 
Din bestilling leveres til en pakkeshop nær din adresse med bl.a. GLS, dao365 mv.

1) Klik på kurv ikonet i øverste højre hjørne
2) Gennemtjek din kurv og tryk "Gå til bestilling" som du finder under kurv opsummeringen
3) Udfylde adresse informationer, leverings oplysninger og afslut din bestilling med at betale.
4) OBS. Betaling åbner i et popup vindue som er sikret med SSL som sikrer at dine kortoplysninger beskyttes bedst muligt i mod misbrug 
5) Du modtager herefter en ordrebekræftelse mv. på den oplyste email. 1-2 dage senere vil dine vare blive leveret hos den oplyste pakkeshop(angivet i email sendt til dig) nær dig.

Oplever du problemer eller har spørgsmål, kan du skrive til os på kundeservice@cleanbeauty.dk

Sådan annulleres en bestilling

Hvis du ønsker at annullere en bestilling, skal du logge på og gå til ordreoversigt. Herinde kan du finde den pågældende bestilling og klikke annullere.
Det er kun muligt at annullere en ordre, hvis lageret ikke har påbegyndt håndtering af din ordre.

Priser

De oplyste priser er gældende så længe lager haves og vi forbeholder os retten til uden varsel at ændre priserne.
For at undgå videresalg, er det ikke tilladt for kunder at købe mere end 8 stk. af den samme vare pr. ordre pr. md

Betaling

Alle betalinger håndteres i samarbejde med CLEARHAUS A/S. 
Der kan betales med VISA/Mastercard. Alle betalings- og evt. kortgebyrer er inkluderet i prisen og afholdes af cleanbeauty.dk
Varer på cleanbeauty.dk kan kun betales med betalingskort. Beløbet hæves bliver først hævet på dit betalingskort når din ordre / varerne afsendes fra cleanbeauty.dk
Vi kan og vil aldrig hæve et højere beløb end det du har godkendt ved dit køb.
Alle priser oplyst på cleanbeauty.dk er inkl. moms (dog kan der enkelte steder på fx. ordrebekræftelse mv. være oplyst priser ekskl. moms, men samtidig vil det fremgå af total beløbet hvad beløbet inkl. moms er)
Når du handler på cleanbeauty.dk handler du med TF Digital Solutions ApS og alle aftaler indgås på dansk!


Levering

Ordre/bestillinger bestilt hos cleanbeauty.dk(TF Digital Solutions ApS) senedes med enten DAO365, GLS eller Post Nord til en pakkeshop(uden omdeling) nær dig.
Leveringstid forventes at være 2-4 hverdage. Der er fri levering til pakkeshop på alle ordre over 299,- (uden omdeling). 
cleanbeauty.dk har ansvaret for alle vare indtil de er leveret.

Fortrydelsesret & Returret

Vi yder altid 14 dages fortrydelsesret(hvor den lovpligtige er 14 dage) Din frist starter den dag du modtager dine vare.
Ønsker du at fortryde eller returnerer et eller flere produkter, kan du bruge den medsendte retur blanket, som du finder i din pakke sammen med varerne inden 30 dage.
Kontakt samtidig kundeservice på kundeservice@cleanbeauty.dk som herefter vil hjælpe dig med processen. Der er en besvarelse på 24 timer i hverdagene.
Du kan ikke fortryde ved at nægte modtagelse af dine varer, med mindre du har meddelt os det skriftligt via kundeservice@cleanbeauty.dk
Hvis der er forsegling eller plombering mv. på varen er der ikke mulighed for fortrydelse eller returret hvis denne er brudt efter levering. 
Alle vare afsendt fra cleanbeauty.dk dokumenteres mht. forsegling mv.

Returnering af varer

Senest 14 dage efter du har meddelt os at du fortryder dit køb, skal du tilsende os dine varer retur uden unødvendig forsinkelse.
Omkostninger i forbindelse med returnering af varer, afholdes af kunden. Ved returnering bærer du ansvaret for at varerne er forsvarligt sikret og pakket ind under transporten til cleanbeauty.dk's retur adresse.

Varens stand, ved returnering

Har varen/varerne som returneres en forringet værdi, hæfter du kun for den forringede værdi af varen/varerne, som skyldes en anderledes håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens type,egenskaber, udseende, funktionalitet mv.) Det betyder, at du kan prøve varen på samme måde som var det i en fysisk butik. Er varen anvendt/prøvet udover beskrevet ovenfor, betragter vi det som brugt, som betyder at du kun får en del af købsbeløbet retur, afhængig af den handelsmæssige værdi for varen/varerne. Emballage, klistermærker mv. afgører en stor del af værdien og vi anbefaler derfor at du medsender det retur.

Tilbagebetaling af købsbeløb

Hvis du fortryder et køb, får du naturligvis det betalte beløb tilbage, som du har købt for hos os. I tilfælde af værdiforringelse, som du hæfter for(dette er oplyst længere oppe) fratrækkes dette købsbeløbet.
Du skal kontakte kundeservice på email kundeservice@cleanbeauty.dk med besked om at du har nægtet modtagelse af den fremsendte pakke jf. betingelserne.
Ved benyttelse af fortrydelsesret , refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (hvis du har haft nogen i forbindelse med dit køb), uden unødig forsinkelse og senes 14 dage fra den dato det er os meddelt at du har fortrudt dit køb. Vi refunderer beløbet tilbage til samme betalingskort/betalingsmiddel som du benyttede ved dit oprindelige køb.

Vi gør opmærksom på at vi kan tilbageholde beløbet, indtil vi har modtaget varen/varerne retur, med mindre du via email/post fremsendes gyldig dokumentation for at varen/varerne er returneret til os.

Ved fortrydelse af køb, skal varer sendes til

Cleanbeauty.dk v./ TF Digital Solutions ApS
Att. Retur
Rødegårdsvej 203
5230 Odense M

Husk at vedlægge kopi af ordrebekræftelsen, samt mærk pakken (hvis muligt) "Retur"

 

Reklamation

Vi yder den lovpligtige reklamationsret på 24 måneder fra levering.
Du kan enten få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen ud fra den konkrete situation.
Det er naturligvis et krav at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er sket i forbindelse med forkert/fejlagtig brug af varen.
Det bemærkes at varer med en begrænset levetid også har en begrænset reklamation.

Hvis du opdager en fejl/mangel ved en varer købt på cleanbeauty.dk , skal du hurtigst muligt kontakte kundeservice efter du har opdaget fejlen/manglen.
Vi vil herefter håndterer din reklamation. Sker det inden for 2 måneder efter opdagelse af manglen, ses det som rettidig.

Vi refunderer fragtomkostninger i forbindelse med reklamationer, hvis den er berettiget.

Du sender varen til følgende adresse

cleanbeauty.dk v./ TF Digital Solutions ApS
Att. Reklamation
Rødegårdsvej 203
5230 Odense M

Husk at medsende ordrebekræftelse og en detaljeret beskrivelse af din grund til reklamation/manglen ved varen.
Vi modtager ikke pakker tilsendt pr. efterkrav eller ligende. Varen skal altid sendes tilbage forsvarligt sikret og husk dokumentation for din fragtomkostning.


Håndtering af personoplysninger

Når du oprettes som kunde på cleanbeauty.dk opbevarer vi dit navn, adresse, tlf. nummer og din email adresse i vores elektroniske kunde system.
Kun ansatte hos cleanbeauty.dk og særligt nøje udvalgte tekniske leverandører har adgang til disse oplysninger.
Vi gemmer oplysningerne for at kunne tilsende dig dine ordre, samt overholdelse af bogførings lovens regler, hvorefter regnskabsmæssig materiale skal opbevares i 5 år fra udgangen af det regnskabsår materialet tilhører. Inden øvrige personlige oplysninger gemmes, vil du blive informeret for at sikrer din accept.

Som kunde hos cleanbeauty.dk har du ret til at gøre indsigelse mod registreringen og ret til at få indsigt i hvilke oplysninger vi har registeret om dig. De rettigheder har du i følge persondataloven. Kontakt kundeservice hvis du ønsker mere information eller henvendelse om indsigt. Vi sælger på ingen måde dine oplysninger videre til tredjeman og vi reg. ingen personfølsomme oplysninger.
Ved tilmelding til nyhedsbrev bliver din email adresse IKKE videresolgt eller videregivet til andre.

Ansvarsfraskrivelse

Priserne på cleanbeauty.dk er kun gældende for de udbudte varer og så længe lager haves og vi forbeholder os ret til at ændre dem dag til dag. Vi tager forbehold for prisændringer, tastefejl, afgift ændringer samt force majeure.

Alle priser oplyst til forbrugeren på cleanbeauty.dk er inkl. dansk moms. Der kan dog forekomme ekskl. moms beløber som mellemregning på enkelte fakturaer, kvitteringer mv. men inkl. moms beløbet som skal betales vil altid være oplyst synligt.

Cookie- og privatlivspolitik

Vi ønsker hos at give dig en god oplevelse her på siden og i den forbindelse er vi nødt til at benytte os af cookies, som bruges til at gemme relevant information ned på din computer.

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler med informationer, som et website som vores kan gemme og læse igen. 

Hvad bruger vi cookies til?

Vi bruger blandt andet cookies til følgende:

Huske dit brugernavn og din adgangskode samle statistik om hvordan du bruger vores site - via værktøjet Google Analytics gøre det muligt at dele via facebook og andre sociale tjenester Gemme dit navn og adresse i forbindelse med nye relevante promotion kampagner 

Hvordan undgår jeg cookies eller slipper af med dem?

Du kan bruge dette link til at finde information om hvordan du slipper for brugen af cookies. http://minecookies.org/cookiehandtering Specifikt for Google Analytics: Her kan du fravælge cookies fra Google Analytics: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout 

Hvor længe opbevarer vi cookies?

De cookies vi sætter hos dig, opbevares i et varieret antal måneder afhængig af formålet med de forskellige cookies. Hver gang du besøger vores hjemmeside forlænges perioden for de forskellige cookies, og de fjernes automatisk, når de udløber. 

Behandling af personoplysninger:

Som bruger og besøgende af cleanbeauty.dk giver du os lov til at registrere og behandle personoplysninger om dig og dine aktiviteter på cleanbeauty.dk og de forskellige promotion kampagner. Disse informationer bruges til at give dig den bedste bruger oplevelse i forbindelse med din brug af cleanbeauty.dk og promotion kampagner. 

cleanbeauty.dk registrerer og opbevarer oplysninger om:

profiloplysninger hvis udfyldt, ordre oplysninger ved bestilling og kontakt data ved henvendelse til kundeservice

Ejeroplysninger:

Ønsker du yderligere information omkring vores Privatlivspolitik, kan du kontakte os på nedenstående informationer. TF Digital Solutions ApS - Rødegårdsvej 203, 5230 Odense M

Handelsbetingelser opdateret 25/07-2019