Ofte stillede spørgsmål

Oftest stillede Spørgsmål

Her har vi samlet en række svar på populære spørgsmål...


Du modtager info /status emails fra os når vi har modtaget din bestilling på den email du har oplyst. I de emails vil du modtage information om din bestilling og status på din bestilling. Du modtager en email og hvis du har oplyst telefonnummer en sms, når din pakke er afhentet af forsendelsesfirmaet. Den løbende information vil herefter komme fra dem på din email og evt. sms.
Vi tilbyder fri fragt til pakkeshop uanset beløbsstørrelse. Forsendelsesfirmaer er primært GLS, men det kan ske at en anden anvendes. Dette kan være af hensyn til produktets vej til dig, priser, leveringstid, tilgængelighed mv.
Du kan fortryde dit køb ved at kontakte os via email eller via "MIN KONTO". Under "MIN KONTO" kan du oprette en sag og herefter vil kundeservice kontakte dig. Du kan også kontakte kundeservice direkte, som vil hjælpe dig videre. Du sender blot en email til kundeservice med dit ordrenummer og hvilke produkter du ønsker at returnerer. Herefter vil kundeservice fremsende et skema og yderligere information om det videreforløb.
Naturligvis yder vi den lovpligtige 14 dages fortrydelsesret, som starter fra den dag du modtager dine varer fra os. Mere information kan læses i afsnittet "Fortrydelsesret & returret" i vores handelsbetingelser
Vi henviser til vores kontakt side, hvor alle informationer vedr. kundeservice er oplyst. Gå til kontakt siden
Vi køber alle vores produkter som er til salg på Cleanbeauty.dk via europæiske grossister og agenturer/forhandlere. Nogle varer kan være af udenlandsk oprindelse, men originale fra det respektive brand. Størstedelen af vores varer parallelimporteres, som er muligt da Danmark er medlem af EU. Som medlem af EU gælder EU’s varemærkedirektiv art. 7 stk. 2 omhandlende fri handel med varer mellem EU landene.
Vi tager din sikkerhed alvorlig, når du handler i vores shop. Via en krypteret SSL forbindelse, sikrer vi os bedst muligt imod at fremmede kan opsnappe dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger gemmes ikke hos os, men behandles i samarbejde med vores betalingsudbyder. I browseren kan du se en lille hængelås, som er din information om at forbindelsen er sikker(krypteret ssl)