ClickCease

Fortrydelsesret & returret

Fortrydelsesret & Returret

Vi yder altid 14 dages fortrydelsesret. Din frist starter den dag du modtager dine varer.
Ønsker du at fortryde eller returnerer et eller flere produkter, kan du bruge den medsendte retur blanket, som du finder i din pakke sammen med varerne inden 14 dage.
Kontakt samtidig kundeservice på kundeservice@cleanbeauty.dk som herefter vil hjælpe dig med processen. Der er en besvarelse på 24 timer i hverdagene.
Du kan ikke fortryde ved at nægte modtagelse af dine varer, med mindre du har meddelt os det skriftligt via kundeservice@cleanbeauty.dk
Hvis der er forsegling eller plombering mv. på varen er der ikke mulighed for fortrydelse eller returret hvis denne er brudt efter levering.
Alle vare afsendt fra cleanbeauty.dk dokumenteres mht. forsegling mv.

Returnering af varer

Senest 14 dage efter du har meddelt os at du fortryder dit køb, skal du tilsende os dine varer retur uden unødvendig forsinkelse.
Omkostninger i forbindelse med returnering af varer, afholdes af kunden. Ved returnering bærer du ansvaret for at varerne er forsvarligt sikret og pakket ind under transporten til Cleanbeauty.dk’s retur adresse.
Hvis du ønsker at fortryde/sende vare retur, skal du altid kontakte kundeservice som vil hjælpe dig med instrukser om hvordan.

Varens stand, ved returnering

Har varen/varerne som returneres en forringet værdi, hæfter du kun for den forringede værdi af varen/varerne, som skyldes en anderledes håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens type,egenskaber, udseende, funktionalitet mv.) Det betyder, at du kan prøve varen på samme måde som var det i en fysisk butik. Er varen anvendt/prøvet udover beskrevet ovenfor, betragter vi det som brugt, som betyder at du kun får en del af købsbeløbet retur, afhængig af den handelsmæssige værdi for varen/varerne. Emballage, klistermærker mv. afgører en stor del af værdien og vi anbefaler derfor at du medsender det retur.

Tilbagebetaling af købsbeløb

Hvis du fortryder et køb, får du naturligvis det betalte beløb tilbage, som du har købt for hos os. I tilfælde af værdiforringelse, som du hæfter for(dette er oplyst længere oppe) fratrækkes dette købsbeløbet.
Du skal kontakte kundeservice på email kundeservice@cleanbeauty.dk med besked om at du har nægtet modtagelse af den fremsendte pakke jf. betingelserne.
Ved benyttelse af fortrydelsesret , refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leverings omkostninger (hvis du har haft nogen i forbindelse med dit køb), uden unødig forsinkelse og senes 14 dage fra den dato det er os meddelt at du har fortrudt dit køb. Vi refunderer beløbet tilbage til samme betalingskort/betalingsmiddel som du benyttede ved dit oprindelige køb.

Vi gør opmærksom på at vi kan tilbageholde beløbet, indtil vi har modtaget varen/varerne retur, med mindre du via email/post fremsendes gyldig dokumentation for at varen/varerne er returneret til os.

Ved fortrydelse af køb, skal varer sendes til

Viorayio One ApS
Att. Retur – Cleanbeauty.dk
Postboks 14
5220 Odense SØ

Husk at vedlægge kopi af ordrebekræftelsen, samt mærk pakken (hvis muligt) “Retur”