ClickCease

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Du handler med

Viorayio One ApS ApS
Strandvejen 100
2900 Hellerup

E-mail: info@Cleanbeauty.dk
cvr. 37905682

Cleanbeauty.dk (også nævnt webshoppen) er en shop med salg af kendte mærkevarer inden for kosmetik,kropspleje og parfume mv.. For at handle hos Cleanbeauty.dk (ejet af Viorayio One ApS ApS) skal du være fyldt 18 år, samt være bosiddende i Danmark. Cleanbeauty.dk er kun for privatpersoner.

Vi sælger KUN originale produkter

Vi forhandler og indkøber varer fra hele Europa, som sikrer dig som medlem originale produkter til lave priser.
Da vi kun sælger original produkter, minimere du risikoen for at købe billige kopi produkter til lave priser.
Inden vi sender produkterne til dig, sikrer vores pakke team bedst muligt, at alle produkter er i original indpakning, fri for skader og lever op til det oplyste.

Bestillinger

På Cleanbeauty.dk kan du via vores hjemmeside bestille varer, hvis du har et gyldigt og aktivt medlemskab. Ikke medlemmer eller medlemmer uden gyldigt/aktivt medlemskab vil få deres bestilling annulleret uden varsel.

Hvis du har spørgsmål eller oplever problemer med din bestilling, kan du skrive til kundeservice@Cleanbeauty.dk som herefter hjælper dig bedst muligt.

Vi forbeholder os retten til uden varsel eller begrundelse at annullere ordre/bestillinger, hvis vi har mistanke om snyd, misbrug eller andre brud på vores betingelser og evt. lukke medlemskabet uden refundering af medlemskab mht. restperiode mv.

Sådan bestiller du

Du finder det/de produkter på vores hjemmeside, du ønsker og trykker “læg i kurv” hvorefter du i toppen kan se din kurv ved at klikke på ikonet.

Din bestilling leveres til en pakkeshop nær din adresse med bl.a. DAO365, GLS mv.

1) Klik på kurv ikonet i øverste højre hjørne
2) Gennemtjek din kurv og tryk “Gå til bestilling” som du finder under kurv opsummeringen
3) Udfylde adresse informationer, leverings oplysninger og afslut din bestilling med at betale.
4) OBS. Betaling åbner i et popup vindue som er sikret med SSL som sikrer at dine kortoplysninger beskyttes bedst muligt i mod misbrug
5) Du modtager herefter en ordrebekræftelse mv. på den oplyste email. 1-2 dage senere vil dine vare blive leveret hos den oplyste pakkeshop(angivet i email sendt til dig) nær dig.

Oplever du problemer eller har spørgsmål, kan du skrive til os på kundeservice@Cleanbeauty.dk

Sådan annulleres en bestilling

Hvis du ønsker at annullere en bestilling, skal du logge på dit medlemskab og gå til ordreoversigt. Herinde kan du finde den pågældende bestilling og klikke annullere.
Det er kun muligt at annullere en ordre, hvis lageret ikke har påbegyndt håndtering af din ordre.

Priser på Cleanbeauty.dk

De oplyste priser er og rabatter er beregnet udfra normalprisen. Vi tager forbehold for pris-, beregnings og tastefejl.

Betaling

Alle betalinger håndteres i samarbejde med vores betalingspartner.
Der kan betales med VISA/Mastercard. Alle betalings- og evt. kortgebyrer er inkluderet i prisen og afholdes af Cleanbeauty.dk.
Medlemskaber og vare på Cleanbeauty.dk kan kun betales med betalingskort. Beløbet hæves bliver først hævet på dit betalingskort når din ordre / varerne afsendes fra Cleanbeauty.dk

Vi kan og vil aldrig hæve et højere beløb end det du har godkendt ved dit køb.
Alle priser oplyst på Cleanbeauty.dk er inkl. moms (dog kan der enkelte steder på fx. ordrebekræftelse mv. være oplyst priser ekskl. moms, men samtidig vil det fremgå af total beløbet hvad beløbet inkl. moms er)
Når du handler på Cleanbeauty.dk handler du med Viorayio One ApS ApS og alle aftaler indgåes på dansk!

Point på Cleanbeauty.dk

Der er pt. ikke mulighed for point på ordre pga. en teknisk fejl. Vi vil tilsende alle medlemmer en email når point systemet igen fungerer.

Levering

Ordre/bestillinger bestilt hos Cleanbeauty.dk(Viorayio One ApS ApS) senedes med enten DAO, GLS eller Post Nord til en pakkeshop(uden omdeling) nær dig.
Leveringstid forventes at være 1-4 hverdage. Der er gratis levering til pakkeshop(uden omdeling) ved køb over 299 kr.
Glosh ApS har ansvaret for alle vare indtil de er leveret.

Fortrydelsesret & Returret

Vi yder altid 14 dages fortrydelsesret(hvor den lovpligtige er 14 dage)
Din frist starter den dag du modtager dine vare.
Ønsker du at fortryde eller returnerer et eller flere produkter, kan du bruge den medsendte retur blanket, som du finder i din pakke sammen med varerne inden 14 dage.

Kontakt samtidig kundeservice på kundeservice@Cleanbeauty.dk som herefter vil hjælpe dig med processen. Der er en besvarelse på 24 timer i hverdagene.
Du kan ikke fortryde ved at nægte modtagelse af dine varer, med mindre du har meddelt os det skriftligt via kundeservice@Cleanbeauty.dk
Hvis der er forsegling eller plombering mv. på varen er der ikke mulighed for fortrydelse eller returret hvis denne er brudt efter levering.
Alle vare afsendt fra Cleanbeauty.dk dokumenteres mht. forsegling mv.

Returnering af varer

Senest 14 dage efter du har meddelt os at du fortryder dit køb, skal du tilsende os dine varer retur uden unødvendig forsinkelse.
Omkostninger i forbindelse med returnering af varer, afholdes af kunden. Ved returnering bærer du ansvaret for at varerne er forsvarligt sikret og pakket ind under transporten til Cleanbeauty.dk’s retur adresse.

Varens stand, ved returnering

Har varen/varerne som returneres en forringet værdi, hæfter du kun for den forringede værdi af varen/varerne, som skyldes en anderledes håndtering end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens type,egenskaber, udseende, funktionalitet mv.) Produkter skal returneres i samme stand og mængde,kvalitet,emballage mv. som ved modtagelse for at få det fulde beløb retur. Det betyder, at du kan prøve varen på samme måde som var det i en fysisk butik. Er varen anvendt/prøvet udover beskrevet ovenfor, betragter vi det som brugt, som betyder at du kun får en del af købsbeløbet retur, afhængig af den handelsmæssige værdi for varen/varerne. Emballage, klistermærker mv. afgører en stor del af værdien og vi anbefaler derfor at du medsender det retur.

Tilbagebetaling af købsbeløb

Hvis du fortryder et køb, får du naturligvis det betalte beløb tilbage, som du har købt for hos os. I tilfælde af værdiforringelse, som du hæfter for(dette er oplyst længere oppe) fratrækkes dette købsbeløbet.
Du skal kontakte kundeservice på email kundeservice@Cleanbeauty.dk med besked om at du har nægtet modtagelse af den fremsendte pakke jf. betingelserne.
Ved benyttelse af fortrydelsesret , refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (hvis du har haft nogen i forbindelse med dit køb), uden unødig forsinkelse og senes 14 dage fra den dato det er os meddelt at du har fortrudt dit køb. Vi refunderer beløbet tilbage til samme betalingskort/betalingsmiddel som du benyttede ved dit oprindelige køb.

Vi gør opmærksom på at vi kan tilbageholde beløbet, indtil vi har modtaget varen/varerne retur, med mindre du via email/post fremsendes gyldig dokumentation for at varen/varerne er returneret til os.

Ved fortrydelse af køb, skal varer sendes til

Den oplyste adresse ved henvendelse til Kundeservice.

Husk at vedlægge kopi af ordrebekræftelsen, samt mærk pakken (hvis muligt) “Retur”

Reklamation

Vi yder den lovpligtige reklamationsret på 24 måneder fra levering.
Du kan enten få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen ud fra den konkrete situation.
Det er naturligvis et krav at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er sket i forbindelse med forkert/fejlagtig brug af varen.
Det bemærkes at varer med en begrænset levetid også har en begrænset reklamation.

Hvis du opdager en fejl/mangel ved en varer købt på Cleanbeauty.dk , skal du hurtigst muligt kontakte kundeservice efter du har opdaget fejlen/manglen.
Vi vil herefter håndterer din reklamation. Sker det inden for 2 måneder efter opdagelse af manglen, ses det som rettidig.

Vi refunderer fragtomkostninger i forbindelse med reklamationer, hvis den er berettiget.

Du sender varen til følgende adresse

Den oplyste adresse ved henvendelse til Kundeservice.

Husk at medsende ordrebekræftelse og en detaljeret beskrivelse af din grund til reklamation/manglen ved varen.
Vi modtager ikke pakker tilsendt pr. efterkrav eller ligende. Varen skal altid sendes tilbage forsvarligt sikret og husk dokumentation for din fragtomkostning.

Håndtering af personoplysninger

Når du oprettes som kunde på Cleanbeauty.dk opbevarer vi dit navn, adresse, tlf. nummer og din email adresse i vores elektroniske kunde system.
Kun ansatte hos Viorayio One ApS ApS og særligt nøje udvalgte tekniske leverandører har adgang til disse oplysninger.

Vi gemmer oplysningerne for at kunne tilsende dig dine ordre, samt overholdelse af bogførings lovens regler, hvorefter regnskabsmæssig materiale skal opbevares i 5 år fra udgangen af det regnskabsår materialet tilhører. Inden øvrige personlige oplysninger gemmes, vil du blive informeret for at sikrer din accept.

Som kunde hos Cleanbeauty.dk har du ret til at gøre indsigelse mod registreringen og ret til at få indsigt i hvilke oplysninger vi har registeret om dig. De rettigheder har du i følge persondataloven. Kontakt kundeservice hvis du ønsker mere information eller henvendelse om indsigt. Vi sælger på ingen måde dine oplysninger videre til tredjeman og vi reg. ingen personfølsomme oplysninger.
Ved tilmelding til nyhedsbrev bliver din email adresse IKKE videresolgt eller videregivet til andre.

Ansvarsfraskrivelse

Priserne på Cleanbeauty.dk og rabatter er udregnet i forhold til normalprisen. Vi forbeholder os ret til at ændre dem dag til dag. Vi tager forbehold for prisændringer, tastefejl, afgift ændringer samt force majeure.

Alle priser oplyst til forbrugeren på Cleanbeauty.dk er inkl. dansk moms. Der kan dog forekomme ekskl. moms beløber som mellemregning på enkelte fakturaer, kvitteringer mv. men inkl. moms beløbet som skal betales vil altid være oplyst synligt.